Home Hosting Domeinen Contact
 

 

 

Wat is web hosting? Een eigen website is voor bedrijven een onmisbaar middel in de bedrijfsvoering geworden. Ook het hebben van een eigen, persoonlijke homepage is inmiddels heel gewoon. Echter, het hebben van een eigen website is het begin, er is natuurlijk ook webruimte nodig om uw website op te plaatsen. Het ter beschikking stellen van ruimte op een server wordt web hosting genoemd.

Wanneer u een website begint, heeft u een betrouwbare partner nodig die zorgt voor een goede technische ondersteuning voor uw site. Die u ondersteunt en indien nodig adviseert. U bent hiervoor bij Taz-it aan het juiste adres!!

 

 

Web hosting bij Taz-it
U kunt bij Taz-it schijfruimte huren op onze servers; dit is hosten. Deze ruimte kunt u gebruiken voor het plaatsen van uw website. Omdat elke website anders is en andere eisen stelt aan de web hosting, heeft Taz-it voor u de web hosting diensten verdeeld in verschillende pakketten. Elk pakket is afgestemd op de hoeveelheid ruimte en dataverkeer die u verwacht nodig te hebben. Taz-it staat hierbij garant voor een hoog kwaliteitsniveau en een uitstekende service. Aanvullingen op deze pakketten zijn mogelijk.

Waar wilt u uw site voor gaan gebruiken? Kies hier het pakket dat volgens u het beste bij u past.

 
Meer informatie Lite Meer informatie Medium Meer informatie Extreme
Bestellen Bestellen Bestellen
Contact
Bestellen
::
 
|
|
|

Design & Ontwikkeling: www.marketingbytes.nl