Index Hosting Domeinen Contact
 
 

Wat is domeinnaam registratie?
Om een website te kunnen vinden, heeft u het adres van die site nodig. Een adres op internet wordt een domeinnaam genoemd. Een domeinnaam is opgebouwd uit verschillende delen, voor u zijn de eigenlijke 'naam' en de 'landen extensie' (het gedeelte achter de punt) van belang.

Een groot voordeel van domeinregistratie is dat uw website sneller wordt gevonden. Want www.uwbedrijf.nl is natuurlijk makkelijk te onthouden en in te typpen door uw bezoekers dan www.uwprovider.nl/home/~uwnaam.
Daarnaast draagt domeinregistratie bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf of instelling. U kunt bij Taz-it terecht voor een domeinnaam registratie, zodat deze door niemand anders geregistreerd kan worden.


Mogelijkheden domeinregistratie

De registratie van een domeinnaam brengt vele voordelen met zich mee.
Zo is het na een domeinregistratie
mogelijk om via uw domeinnaam e-mail te versturen en ontvangen. Op deze manier vergroot een registratie de herkenbaarheid van uw website bij uw klanten en bezoekers.
Is uw domeinnaam nog vrij? neemt u contact op via het contact formulier
 

Taz-it verzorgt uw domein aanvraag en registratie

U wilt een domeinnaam aanvragen, wat moet u daarvoor doen? Allereerst bedenkt u een leuke en interessante domeinnaam. Controleer hiernaast of uw gekozen domein nog vrij is. Is dit het geval, neem dan contact op via het contactformulier. Een .nl domein kost € 12,- per jaar.
 

Taz-it biedt niet alleen domeinregistratie, wij voorzien u tevens van andere diensten waaronder domeinverhuizing. Dus hoe eerder u Taz-it inschakelt om uw domeinregistratie te regelen, des te beter. Regel dus snel uw domein-registratie of domeinverhuizing bij Taz-it en u profiteert van onze uitstekende dienstverlening.

Kortom, neem snel contact met ons op via het contactformulier.

::
 
|
|
|


Design & Ontwikkeling: www.marketingbytes.nl